Шановні Клієнти!

 

Наше СТО продовжує працювати, але надає послуги із дотриманням заходів особистої безпеки як персоналу СТО так і здоров’я населення від COVID-19. Ми відповідально ставимось до законодавчих обмежень. Тому режим роботи такий:

  1. Запис на СТО – попередній і тільки через телефон 067 6198265. Скасовано приймання автомобілів у порядку живої черги.
  2. Після запису автомобіля, та узгодження часу візиту, Вам необхідно суворо пунктуально доставити автомобіль власним ходом (або евакуатором) за адресою: вул. Хортицьке шосе, буд.3, гостьова стоянка праворуч від входу на СТО.
  3. Документи на автомобіль повинні бути в авто, автомобіль зачинено, а ключ залишається на капоті при явці приймальника від СТО.
  4. Майстер СТО здійснює дезінфекцію транспортного засобу спиртовмісними дезінфікуючими засобами.
  5. СТО здійснює фото/відеофіксацію при зовнішньому огляді автомобіля на предмет його пошкоджень, комплектації та інших подробиць – без Вашої присутності та без Вашого підпису у акті приймання. Ми вживаємо заходів безпеки для схоронності автомобіля, ключів і документів.
  6. Ми можемо надсилати Вам смс чи інші повідомлення у месенджерах, електронних листах, і Ваші відповіді/погодження/інструкції вважаються схваленням обсягу та вартості робіт.
  7. СТО залишає за собою право виставляти авансові рахунки до початку робіт, закупівля запчастин, здійснення інших робіт (огляд, діагностика, повне чи часткове розбирання, демонтаж вузлів агрегатів тощо).
  8. СТО повідомляє Вас про готовність автомобіля після обслуговування/ремонту. Повернення автомобіля та документування цієї процедури здійснюється аналогічно до процедури приймання.
  9. Ваша явка та надання автомобіля є повною і безумовною згодою із вищевказаним Спеціальним порядком обслуговування автомобілів під час карантину та інших обмежень.

Бош Авто Сервіс СТО «Універсальна»