Bosch Aerotwin - кращі склоочисники за версією ADAC

http://www.boschservice.dp.ua/admin/img/steklo1.jpg

За повідомленням сайту німецького автомобільного клубу ADAC, склоочисники Bosch Aerotwin здобули беззастережну перемогу у всіх категоріях.

http://www.boschservice.dp.ua/admin/img/steklo2.jpgУ випробуваннях брали участь десять моделей «двірників»

Aerotwin показав найкращі результати в будь-яких умовах. Склоочисники Bosch Twin Spoiler стали кращими серед щіток зі скобою і зайняли 3-е місце в загальному заліку

За повідомленням сайту німецького автомобільного клубу ADAC, склоочисники Bosch Aerotwin здобули беззастережну перемогу у всіх категоріях в ході випробувань, проведених цією асоціацією, і єдиними серед «двірників» лобового скла отримали від експертів оцінку «дуже добре».

У випробуваннях брали участь п'ять безшарнірних (також відомі як «плоскі» або «аеродворнікі») і п'ять звичайних моделей стеклоочисників. Всі вони належать, згідно маркетинговим дослідженням, до «авторитетним і популярним на ринку маркам».

Випробування проводилися на автомобілі Volkswagen Golf IV, особлива увага приділялася якості очищення скла в літніх (+20 ° C) і зимових (-8 ° C) умовах. Крім того, порівнювалися параметри двірників при першому використанні, при випробуванні на знос і після штучного «старіння» під впливом сонячного світла.

Bosch Aerotwin - номер один у всіх категоріях

Вердикт випробувачів ADAC не залишив сумнівів - Bosch Aerotwin переміг на змаганнях у всіх випробуваннях, як при позитивних, так і при негативних температурах.

В цілому ж сучасніші безшарнірні «двірники» досягли кращих результатів у порівнянні зі звичайними. Проте, друга модель Bosch у випробуваннях - Twin Spoiler - виявилася не тільки кращим склоочисником з скобою, а й посіла третє місце в загальному заліку.

Проста установка: універсальний адаптер Multi-Clip

http://www.boschservice.dp.ua/admin/img/steklo3.jpg

«Двірники» Bosch Aerotwin заслужили оцінку «дуже добре» завдяки не тільки чудовій якості очищення, а й довгому терміну служби.

Крім того, свій внесок в загальний залік внесла також простота установки і кріплення склоочисників на важіль.

Випробувачі ADAC піддали критиці багато щіток за часті проблеми з установкою і закликали до застосування «більш зручних для користувача і стандартизованих сполучних елементів між важелем склоочисника і щіткою».

Універсальний адаптер Bosch Multi-Clip розроблений спеціально для моделі Aerotwin, що встановлюється на «двірники» заздалегідь і підходить для різних типів важеля кріплення у основних моделей легкових автомобілів на європейському ринку.

Висновок ADAC: При покупці склоочисників має сенс заплатити трохи більше за високу якість, так як більш дорогі продукти краще показали себе при випробуваннях. Водіям також рекомендується вибирати сучасні плоскі «двірники», які довше зберігають високі робочі характеристики.

Високоякісні матеріали

Bosch Aerotwin чудово очищають скло перш за все завдяки спеціально розробленії пружинній шині з матеріалу Evodium, яка ідеально повторює вигини лобового скла.

Це забезпечує рівномірний тиск на його поверхню і дозволяє домагатися бездоганного очищення кожного сантиметра скла.

Аеродинамічна конструкція Aerotwin запобігає відриву щіток від скла на високих швидкостях і знижує рівень шуму. Гума щіток, що виробляється за оригінальною формулою, складається з гнучкого підстави, зносостійкого краю і антифрикційного покриття.

Завдяки зносостійкого гумі і рівномірному розподілу тиску по лобовому склу термін служби склоочисників Aerotwin набагато довше, ніж у звичайних «двірників».