Комп'ютерна діагностика та ремонт вашого автомобіля від мережі Бош Авто Сервіс - це гарантія вашої безпеки. Ми представляємо новітні системи управління двигуном, електронні системи стабілізації руху та системи безпеки - все для того, щоб ви відчували себе в дорозі комфортно і безпечно.

Чому в даний час комп'ютерна діагностика автомобіля стає актуальною і затребуваною послугою? Відповідь проста. Електроніка грає все більшу роль в автомобілі. Електронні системи припускають наявність в автомобілі найскладніших компонентів і систем на базі комп'ютерів. Такі технічно складні сучасні автомобілі висувають найвищі вимоги до діагностики автомобіля, обслуговування та ремонту тільки на найвищому якісному рівні. Виникли проблеми з електронікою? Для читання помилок, потрібно спеціальне ноу-хау і сучасне діагностичне обладнання. А у нас є все!

Діагностика автомобіля на всіх системних рівнях: діагностика двигуна, діагностика електронних блоків управління автомобіля, визначення технічних неполадок в системах комфорту і безпеки. У своїй роботі ми використовуємо сучасне діагностичне обладнання, визначаємо і усуваємо несправності, встановлюємо автозапчастини найнадійнішої якості, тому ми можемо гарантувати бездоганність і точність наших сервісних послуг.

Комп'ютерна діагностика (будь-то діагностика двигуна або систем комфорту) - це ваше право відчувати себе комфортно і впевнено в дорозі. Впевнено і безпечно, незалежно від того, який статус ви визначили вашому авто - автомобіль як хобі, засіб пересування або розкіш і престиж. Звертайтеся в Бош Авто Сервіс - ми знайдемо найкращі рішення для вашого автомобіля.