Bosch ServiceBosch ServiceСТО «Універсальна» з'явилася в Запоріжжі в 2011 році. Це авторизований учасник європейської мережі під відомим всьому світу назвою СТО Bosch Service. Більш того, це найперший запорізький сервіс Бош Авто. У всій мережі корпорації Bosch Service, заснованої в 1921 році, більш ніж 14000 СТО, з яких 84 знаходяться в Україні. З них вже 63 перетворилися в авторизовані, і серед них СТО «Універсальна», яка проводить ремонт авто в Запоріжжі. А щоб ремонтувати якомога рідше, необхідно щомісяця проводити профілактичний огляд автомашини.

Наші поради щодо огляду авто

СТО УниверсальнаяСТО Універсальная кожен автомобіль - машина зі своїми особливостями. Однак деталі можна вивчити, якщо відкрити хоча б капот. Якщо він тримається ненадійно, то варто встановити упор так, щоб капот не впав на Вас і т. д. Також слід перевіряти рівень масла, його рівень вимірюють стрижнем, тонким, але довгим. Перевіряйте і рідину. Якщо ж самому неможливо це зробити, то профілактичний огляд може провести СТО в Запоріжжі «Універсальна». Там перевіряється дійсно все: від акумулятора до підсилювача керма.


Самостійно профілактичний огляд також проводити вельми рекомендується, оскільки так власник автомобіля економить на витратах і проявляє практицизм. На сьогоднішній день це необхідний захід, більш того, це елементарне правило - знати, як доглядати за власним автомобілем. СТО допомагає, якщо не вистачає часу або немає можливості проводити огляд у самого власника.

Обращайтесь за помощью к профессионалам — в СТО Универсальная!