выбор стоАвтомобіль - річ не тільки технічно складна, але ще і потенційно небезпечна. Водій, керуючи автомобілем, безпосередньо залежить від справності всіх систем і агрегатів транспортного засобу. Тому вибір СТО - це виключно важливий момент для забезпечення експлуатації авто. Якщо ви впевнені в обраному технічному сервісі, ви впевнені і в бездоганній роботі свого автомобіля. Пропозицій СТО в Запоріжжі чимало. І щоб вибрати ту з них, яка оптимально відповідатиме вашим запитам і фінансовим можливостям, потрібно «попрацювати». Цей вибір досить непростий і має бути максимально усвідомленим.

Станція тех обслуговування - не варто економити

Обслуговування машини - «задоволення» не з дешевих, а з урахуванням ускладнення конструкцій автомобілів, швидше за все, буде ще й дорожчати. Але це не означає, що їх власники повинні відмовитися від послуг СТО і повернутися до кустарного способу. Це не вийде вже хоча б тому, що «начинка» сучасного авто досить складна і вимагає для своєї діагностики та налагодження обладнання відповідного рівня. Значить, в будь-якому випадку вам доведеться йти на компроміс з цілого ряду питань і в першу чергу, звичайно, за таким, як ціна і якість послуг, що надаються СТО. Крім того, перед власниками сучасних автомобілів стоїть ще й такий вибір: їхати чи на дилерську СТО або в невелику ремонтну майстерню, що спеціалізується на одній-двох марках і не є дилером цих марок авто? А може, вибрати одну станцію техобслуговування з тих, які виконують ремонт і технічне обслуговування практично всіх марок автомобілів?

СТО в Хортицькому районі

СТО Запоріжжя «Універсальна» якраз і є тією станцією, яка проводить діагностику, ремонт автомобілів і технічне обслуговування різних марок і моделей автомобілів, в тому числі і тих, у яких закінчився гарантійний термін. При цьому ми обслуговуємо не тільки легкові автомобілі, а й комерційні, а також громадський транспорт. Саме тому так називається наше підприємство - «Універсальна». Однак ми не «одна з тих станцій». Універсальність нашої СТО ще і в тому, що в листопаді 2011 року ми стали першим Бош Авто Сервісом в Запоріжжі, тобто авторизованим учасником європейської мережі СТО Bosch Service. На сьогодні мережа представлена ​​вже кількома станціями ТО в нашому місті та інших регіонах. Наша перевага в тому, що обслуговування автомобілів в Запоріжжі для наших клієнтів здійснюється відповідно до комплексом послуг і рівнем обслуговування, що діють на будь-якій станції Bosch Service в світі.

При цьому спектр послуг нашого підприємства аналогічний СТО автодилерів. Крім того, ви отримуєте гарантію заводу-виготовлювача на запасні частини Bosch, а вартість техобслуговування нижче на 20-40%. Для клієнтів СТО «Універсальна» підготовлені різні пакети сервісних послуг, виходячи з яких сформована вартість робіт з технічного обслуговування. А в якості нашої роботи ви можете не сумніватися - воно відповідає іміджу компанії Bosch і високим корпоративним стандартам.